Warning: A non-numeric value encountered in /home/antoniad/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837
Bine ati venit pe site-ul official al Clarvazatoarei Antonia Denisa."In primul rand , eu descopar de unde porneste orice problema, pentru ca mai apoi sa stiu ce fel de rezolvare necesita ! Sunt multe tamaduitoare care pot doar sa afle daca aveti probleme , dar nu pot sa le si rezolve , deoarece nu au suficienta experienta, nu au suficienta putere si cunoastere a ritualurilor sau nu detin leacurile pe care eu le aduc din tara sfanta ! "

ASTROLOGIA

Astrologia înglobează un ansamblu de cunoștințe, tradiții și credințe, structurate, din punct de vedere geografic, în sisteme care acordă importanță și semnificație raporturilor ce se nasc din pozițiile relative ale corpurilor cerești și a altor detalii legate de acestea (semne zodiacale, case). 

CLARVAZATOARE

Clarviziunea reprezintă calitatea cuiva de a pătrunde, de a pricepe un fenomen în toate amănuntele lui şi de a-i prevedea desfăşurarea în viitor mai limpede decât alţii.

TAMADUITOARE

Este important sa stim ca destinul ne poate fi influentat de fortele malefice reprezentate prin vraji, blesteme, farmece, facute din diverse motive, printre care ura, invidia si dusmania.

CHIROMANTIE

Daca forma mainii si a degetelor poate sa dea atatea amanunte interesante,cu atat mai multe lucruri aflam daca studiem liniile palmei. E de prisos sa mai insistam asupra folosului pe care il avem astfel.

Clarvazatoarea si Tamaduitoarea Antonia Denisa ofera urmatoarele servicii:

– dezleg cununii

– apropri iubit de iubita

– scot argintul viu

– aduc fericirea in familie

– spor de bani

– spor si prosperitate in afaceri

– readuc pe picioare firmele care sunt in pragul falimentului

– prezic viitorul in cartile mele de tarot

Prezicatoarea si Clarvazatoarea Antonia Denisa ajuta oamenii chiar si de la distanta, telefonic, pe baza datelor personale si a numelui de botez, cu harul, priceperea dobandita de-a lungul anilor dar si cu cele mai puternice si binecuvantate leacuri si plante sfintite. Detine cele mai autentice si puternice dezlegari de farmece si blesteme, descantece, ritualuri de dragoste, de spor, de noroc, de fertilitate, de frica etc.

Prezicatoarea si Clarvazatoarea Antonia Denisa citeste aura, campul energetic ce inconjoara fiecare fiinta, putand observa in aceasta informatii despre viata persoanei. Vede imagini in aura si in functie de locul si distanta fata de trupul fizic, poate determina timpul in care s-a petrecut sau se va petrece ceea ce vede.

 

De-a lungul timpului a castigat importante trofee, premii, cat si certificate de recunoastere in domeniu fiind apreciat si consacrat, demonstrand rezultatele muncii sale rezolvand cazuri disperate, lipsite de orice speranta.

Pe parcursul vieţii a căpătat experienţa de a apropia iubitul de iubită, de a împreuna familiile dezbinate, de a face talismane pentru spor şi realizări, de a face firmele în prag de faliment să prospere, de a vindeca orice boală (epilepsie, psoriasis, beţie, impotenţă, dependenţă de droguri) precum şi multe altele.