Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/antoniad/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4576
Interviu | Clarvaztoarea Antonia Denisa
Warning: A non-numeric value encountered in /home/antoniad/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837
Bine ati venit pe site-ul official al Clarvazatoarei Antonia Denisa."In primul rand , eu descopar de unde porneste orice problema, pentru ca mai apoi sa stiu ce fel de rezolvare necesita ! Sunt multe tamaduitoare care pot doar sa afle daca aveti probleme , dar nu pot sa le si rezolve , deoarece nu au suficienta experienta, nu au suficienta putere si cunoastere a ritualurilor sau nu detin leacurile pe care eu le aduc din tara sfanta ! "

ASTROLOGIA

Astrologia înglobează un ansamblu de cunoștințe, tradiții și credințe, structurate, din punct de vedere geografic, în sisteme care acordă importanță și semnificație raporturilor ce se nasc din pozițiile relative ale corpurilor cerești și a altor detalii legate de acestea (semne zodiacale, case). 

CLARVAZATOARE

Clarviziunea reprezintă calitatea cuiva de a pătrunde, de a pricepe un fenomen în toate amănuntele lui şi de a-i prevedea desfăşurarea în viitor mai limpede decât alţii.

TAMADUITOARE

Este important sa stim ca destinul ne poate fi influentat de fortele malefice reprezentate prin vraji, blesteme, farmece, facute din diverse motive, printre care ura, invidia si dusmania.

CHIROMANTIE

Daca forma mainii si a degetelor poate sa dea atatea amanunte interesante,cu atat mai multe lucruri aflam daca studiem liniile palmei. E de prisos sa mai insistam asupra folosului pe care il avem astfel.

Mai jos va prezentam interviul celebrei Clarvazatoarea Antonia Denisa, in exclusivitate la Kanal D.

Clarvazatoarea Antonia Denisa rezolva zilnic multe cazuri in Romania, dar si in toata Europa, si nu numai. A fost stabilita o perioada de timp la Tel Aviv, loc unde a reusit sa duca harul pe care il are la un nivel absolut. Vrajitoare Antonia Denisa este experta in numerologie, magie alba, astrologie, descantece, impreunari si tarot.

(Reporter KANAL D): Pentru inceput va rog sa ne spuneti cine este Clarvazatoarea  Antonia Denisa si de unde ati mostenit acest har ?

(Clarvazatoarea Antonia Denisa): Buna ziua, numele meu este Antonia Denisa,  iar acest har il mostenesc de la strabunica si bunica mea. Primele viziuni le-am avut inca de la o varsta frageda ( 11 ani ), pe cand ma uitam la bunica mea, iar atunci familia mea si-a dat seama ca sunt inzestrata cu puterea magiei negre. Mi-a luat o perioada de timp pana cand am reusit sa le invat pe toate si apoi am inceput sa ajut diferite persoane.

(Reporter KANAL D): Va mai aduceti aminte care a fost prima persoana pe care ati ajutat-o ?

(Clarvazatoarea Antonia Denisa): Cu siguranta, prima persoana pe care am ajutat-o a fost un vecin de al meu care avea problem cu dragostea si banii. La inceput am luat-o ca pe o gluma , dar cand am vazut ca reusesc sa il aduc pe drumul cel bun, am simtit o adevarata energie in sufletul meu. Atunci mi-am dat seama ca sunt facuta sa aduc zambetul si bucuriile pe chipul oamenilor pierduti.

(Reporter KANAL D): Cum isi da seama cineva ca i s-au facut vraji ?

(Clarvazatoarea Antonia Denisa): Persoana respectiva intra intr-o stare rea si isi da seama, ca este cuprins de o putere negativa, iar totul din jurul lui este in picaj : incep cosmarurile, spaima, fricile, lucrurile bune devin rele si tot asa mai departe.

(Reporter KANAL D): Ce puteti face prin TAROT ?

(Clarvazatoarea Antonia Denisa): Sa readuc persoana iubita înapoi, sa ii spun clientului date despre persoana iubita, sa isi salvese casnicia, sa ii alung blestemele, sa fie armonie in familia si multe altele.

(Reporter KANAL D): Stiu din surse sigure ca ati stat la Tel Aviv, Israel o perioada de timp, ne puteti impartasi cateva lucuri ?

(Clarvazatoarea Antonia Denisa): Da, este adevarat, am stat 5 ani la Tel Aviv, pot spune ca acolo am avut parte de experiente unice in viata mea, harul meu a ajuns la alt nivel. In acel timp am ajutat chiar si preoti, sa isi gaseasca harul adevarat. Cat am stat acolo am ajutat si cativa ministri din diferite tari ( nu va pot da numele), dar si oameni de rand care au venit in Israel, sa isi caute linistea sufleteasca si sa ajunga pe drumul cel bun.

(Reporter KANAL D): Sunteti credincioasa ?

(Clarvazatoarea Antonia Denisa): Da. Credinta o port pretutindeni, in sufletul meu.

(Reporter KANAL D): Care sunt tarifele ?

(Clarvazatoarea Antonia Denisa): Tarifele nu sunt fixe, ele difera in functie de problema fiecaruia, depinde de cate energie consum.

(Reporter KANAL D): Unde va pot suna clientii?

(Clarvazatoarea Antonia Denisa): Îi rog sa ma apeleze la numerele de telefon 0768 155 210 sau 0748 938 031 ( ROMANIA) , iar cand ma voi duce in alta tara , voi posta si numarul de acolo.

(Reporter KANAL D): Va dorim succes în activitate si sa ajutati cât mai multi oameni cu probleme.

(Clarvazatoarea Antonia Denisa): Multumesc frumos.